18 Ιανουαρίου 2022 (04:00)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Εργαζόμενοι στα IASSIS δύο νέα κρούσματα. Ανακοίνωση της εταιρείας.

Άλλα 2 θετικά κρούσματα επιβεβαιώθηκαν σήμερα στη Ζάκυνθο, ένας άνδρας 45 ετών και μία γυναίκα 24. Και οι δύο εργάζονται…

Ελλαδα Ζακυνθος , 23 Φεβρουαρίου, 2021 16:52

Άλλα 2 θετικά κρούσματα επιβεβαιώθηκαν σήμερα στη Ζάκυνθο, ένας άνδρας 45 ετών και μία γυναίκα 24. Και οι δύο εργάζονται στην εταιρεία iassis, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει?

“Χθες, Δευτέρα 22/02/2021, αργά το βράδυ, ενημερωθήκαμε ότι επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της επιχείρησής μας στο τμήμα του Λογιστηρίου, ο οποίος δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς και πελάτες.

Το IASSIS COSMETIC και το ETERNAL BEAUTY, ακολουθώντας τις υποχρεώσεις τoυς απέναντι στις υγειονομικές αρχές και έχοντας ως κύρια μέριμνα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών, άμεσα και αυτοβούλως προβαίνουμε στις ακόλουθες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει τη λειτουργία της επιχείρησης και τον περιορισμό οποιασδήποτε δυνητικής μετάδοσης στο σύνολο των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα:

1. Αναστέλλεται προληπτικά, η λειτουργία όχι μόνο του τμήματος όπου εργάζεται το επιβεβαιωμένο κρούσμα, αλλά και όλων των τμημάτων λειτουργίας των δυο ανωτέρω επιχειρήσεων, έως τη Δευτέρα 1/3, παρά το ότι επιτρέπεται η απρόσκοπτη λειτουργία των ιατρείων βάσει των επίσημων οδηγιών της Κυβέρνησης, και η απομόνωση μόνο των όποιων ενεργών κρουσμάτων.

2. Σήμερα πραγματοποιήθηκε πιστοποιημένη απολύμανση όλων των χώρων λειτουργίας των ανωτέρω επιχειρήσεων.

3. Σήμερα πραγματοποιούνται tests στο συνόλο του προσωπικού ώστε να υπάρξει πιο γρήγορη και συνολική εικόνα πιθανών ασυμπτωματικών κρουσμάτων, καθώς και για να καθησυχάσει την οποιαδήποτε αγωνία του κάθε εργαζόμενου σχετικά με την υγεία του, αλλά και να διασφαλίσει απρόσκοπτα την ασφαλή εργασία.

Αύριο με νέα ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των τεστ.

Εκ της διευθύνσεως”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.