01 Δεκεμβρίου 2021 (11:37)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άλλες τρεις συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών στη Ζάκυνθο.

Κάτω από πέτρες σε δασώδη περιοχή του Αγαλά είχαν κρύψει επιμελώς 306 γραμμάρια κοκαϊνης, τρία άτομα τα οποία και συνελήφθησαν…

Ελλαδα Ζακυνθος , 23 Φεβρουαρίου, 2021 09:46

Κάτω από πέτρες σε δασώδη περιοχή του Αγαλά είχαν κρύψει επιμελώς 306 γραμμάρια κοκαϊνης, τρία άτομα τα οποία και συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου.

Οι τρεις συλληφθέντες, ένας Ζακυνθινός 24 ετών και ένα ζευγάρι Βορειοηπειρωτών 36 ετών ο άνδρας και 26 η γυναίκα, πήγαν τα μεσάνυχτα στο σημείο που είχαν κρυμμένα τα ναρκωτικά να τα πάρουν και συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, οι οποίοι παρακολουθούσαν επί μέρες το σημείο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους διακινητές και την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν.

Εκτός από τα 306 γραμμάρια κοκαΐνης, η αστυνομία κατέσχεσε το αυτοκίνητο των συλληφθέντων μέσα στο οποίο βέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα, κάρτες κινητής και 775 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Ζακύνθου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν συλληφθεί άλλοι τέσσερις, 2 ζευγάρια, για εμπορία ναρκωτικών, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.