23 Ιουνίου 2021 (14:24)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ρ. Κράτσα: “Καληνύχτα σας κύριε Γαλιατσάτο”

Για παραπληροφόρηση και αδιαφορία για το συμφέρον του τόπου κατηγορεί τον προκάτοχό της στην Περιφέρεια Ιονίων, κ. Γαλιατσάτο, η κ….

Ελλαδα Ζακυνθος , 19 Φεβρουαρίου, 2021 10:44

Για παραπληροφόρηση και αδιαφορία για το συμφέρον του τόπου κατηγορεί τον προκάτοχό της στην Περιφέρεια Ιονίων, κ. Γαλιατσάτο, η κ. Κράτσα.

Στην απάντησή της αναφέρει:

“Η ΑΝΑΣΑ προσπαθεί να βλάψει και να αναχαιτίσει κάθε δυνατότητα να γίνουν έργα αποκατάστασης και ασφάλειας στις περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Βαφτίζει ως “σκάνδαλο” κάθε δυνατότητα αξιοποίησης ειδικών προβλέψεων του νόμου, και νομότυπων αποφάσεων για την επιτάχυνση των διαδικασιών σε αυτές τις καταστάσεις.

Ο κ. Γαλιατσάτος στερούμενος ουσιαστικού αντιπολιτευτικού λόγου κατα την συνήθη πρακτική του, παραπληροφορεί και νομίζει ότι μπορεί να “απειλεί” όπως και στην περίπτωση της Ζακύνθου για το έργο “Παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και σε οικιστικές περιοχές μετά τον ΙΑΝΟ” με προϋπολογισμό ποσού ύψους 550.000 ευρω από ειδικη χρηματοδότηση για περιοχές που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Περιφερειακή Αρχή αντιλαμβάνεται την απομόνωσή του και το άγχος του να “υπάρξει”.
Αυτό, όμως, δεν απασχολεί τον τόπο και τα συμφέροντα των πολιτών.
Αυτό δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Γαλιατσάτος

Καληνύχτα σας κύριε Γαλιατσάτο!”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.