28 Νοεμβρίου 2021 (17:42)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αιχμηρή απάντηση Γ. Στασινόπουλου στην “αυτού εξοχότης” Β. Καψαμπέλη

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης του Δήμου και της κ. Β. Καψαμπέλη εναντίον του αντιπεριφερειάρχη…

Ελλαδα Ζακυνθος , 14 Φεβρουαρίου, 2021 21:14

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης του Δήμου και της κ. Β. Καψαμπέλη εναντίον του αντιπεριφερειάρχη και ο κ. Στασινόπουλος σήκωσε το γάντι που του έριξαν, δίνοντας “πληρωμένη” απάντηση τόσο στους συντάκτες της ανακοίνωσης, όσο και στην ίδια την αντιδήμαρχο.

Ο κ. Στασινόπουλος, απαντώντας σημείο προς σημείο στον Δήμο και στην αντιδήμαρχο, χρεώνει στην κ. Καψαμπέλη, απραξία, απουσία από την τοπική κοινωνία και φεουδαρχικές αντιλήψεις.

Η ανακοίνωση – απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου:

“Απάντηση στην κ. Καψαμπέλη

Η έκπληξη μας δεν ήρθε από την ανακοίνωση, αλλά από το γεγονός ότι η Αντιδήμαρχος αποφάσισε να κάνει κάτι, η οποία λόγω απραξίας και απουσίας της από την τοπική κοινωνία βγάζει και ανακοινώσεις. Πραγματικά λυπάμαι που σε αυτή την προσπάθεια ενάντια κατά του covid-19 και στην άρθρωση πολιτικού λόγου πιάστηκε αδιάβαστη.
Οι εποχές με τα Φέουδα έχουν περάσει προ πολλού.
Πιάστηκε αδιάβαστη επειδή το πρόγραμμα το βγάζει η Κινητή μονάδα υγείας στο νησί μας και αυτή είναι υπεύθυνη για την τήρηση του προγράμματος.
Έτσι για την ιστορία …… με ενημέρωσε ο πρόεδρος των Ορθονιών πως παρουσιάστηκαν κρούσματα στο χωριό τους και αν μπορούσα να ρωτήσω την ΚΟΜΥ πότε μπορούν να επισκεφτούν και το χωριό τους.
Σε επικοινωνία με την διευθύντρια της ΚΟΜΥ με ενημέρωσε ότι θα τους έκαναν test μετά τις Μαριές και πριν τις Βολίμες αν υπήρχε χρόνος και σίγουρα έστω και για μισή ώρα. Πραγματικά από τις 10.55 μέχρι της 11.10 δεν υπήρχε κάποιος να κάνει test στις Μαρίες ενώ ταυτόχρονα είχαν ήδη συγκεντρωθεί 40-50 άτομα στις Ορθονιές περιμένοντας το κλιμάκιο.
Τώρα αν το κλιμάκιο έφυγε λίγο νωρίτερα για να εξυπηρετήσει 40-50 άτομα που περίμεναν με αγωνία να εξεταστούν και δεν πήραν άδεια από την Αυτού εξοχότης των ορεινών, παρά έκαναν την δουλειά τους όπως ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ……..τότε της ζητάω ταπεινά συγνώμη εκ μέρους τους.
Στις δύσκολες ώρες που περνάμε ας είμαστε λίγο πιο σοβαροί και ας σεβαστούμε τον ανθρώπινο πόνο .
Θα περιμέναμε επίσης από τους υπογράφοντες της δημοτικής ανακοίνωσης να ασκήσουν επιτέλους το ρόλο που ο λαός τους έταξε, δηλαδή αυτό της εποικοδομητικής συνεργασίας και διοίκησης , αντί να ασκεί τη στείρα και μικρόψυχη μικροπολιτική. Ας αφήσουμε λοιπόν τις κορώνες .
Στόχος και σκοπός της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να συνεργαζόμαστε για το καλό του τόπου και να απαιτούμε η επόμενη μέρα να είναι πιο παραγωγική.

Στασινόπουλος Γιώργος”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.