03 Δεκεμβρίου 2021 (18:28)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


14 νέα μηχανήματα για τη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γ.Ν.Ζ., ανακοίνωσε ο Δ. Ακτύπης

Την υπογραφή της σύμβασης για τον εξοπλισμό της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Ζακύνθου, με 14 νέα μηχανήματα, ανακοίνωσε με…

Ελλαδα Ζακυνθος , 8 Φεβρουαρίου, 2021 10:42

Την υπογραφή της σύμβασης για τον εξοπλισμό της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Ζακύνθου, με 14 νέα μηχανήματα, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής Διονύσης Ακτύπης.

Η ανάρτηση του βουλευτή:

“Ακόμα μια βασική προεκλογική μου δέσμευση υλοποιείται με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης για την αντικατάσταση του απαρχαιωμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με νέα μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη σύμβαση που υπεγράφη το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου θα παραλάβει 14 νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση. Σημειώνεται πως τρία από τα εν λόγω μηχανήματα λειτουργούν με νέες σύγχρονες μεθόδους, ενώ έντεκα από αυτά χρησιμοποιούν κλασικές μεθόδους αιμοκάθαρσης.

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από όλα όσα υποσχεθήκαμε στη Ζακυνθινή κοινωνία. Με την καθοριστική συμβολή τόσο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας όσο και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και βεβαίως με την πολύτιμη στήριξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.

Κύριο μέλημά μας ήταν και παραμένει το να διασφαλίσουμε πως όλοι οι Ζακυνθινοί πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε ουσιαστικά αναβαθμισμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3530455460413701&id=100003478469247

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.