14 Ιουνίου 2021 (12:33)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Κλείνουν 6ο Δημοτικό και η 1η τάξη του 3ου Γυμνασίου. Ανοίγουν Κάμπος και Δερματούσα

Κλείνει από την Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα το σύνολο των τάξεων του 6ου Δημοτικού σχολείου Ζακύνθου, για προληπτικούς…

Ελλαδα Ζακυνθος , 7 Φεβρουαρίου, 2021 12:15


Κλείνει από την Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα το σύνολο των τάξεων του 6ου Δημοτικού σχολείου Ζακύνθου, για προληπτικούς λόγους, όχι μόνο εξ΄αιτίας των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στους δύο μαθητές, 10 και 11 ετών, οι οποίοι είναι αδέλφια, αλλά και εξ΄αιτίας κρουσμάτων που έχουν παρουσιαστεί σε γονείς.

Το κτήριο θα απολυμανθεί, προκειμένου να ανοίξει ξανά την επόμενη Δευτέρα. Τα τμήματα της πέμπτης και της έκτης τάξης που φοιτούν τα δύο αδέλφια, θα παραμείνουν κλειστά για περισσότερες ημέρες από την μία εβδομάδα που θα κλείσουν τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου.

Κλειστή θα είναι από αύριο και η 1η τάξη του 3ου Γυμνασίου Ζακύνθου, καθώς διαγνώστηκε ως θετική στον κορωνοϊό μια από τις μαθήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από αύριο Δευτέρα, ανοίγουν και πάλι και θα γίνεται κανονικά η διδασκαλία στις δύο τάξεις των Δημοτικών σχολείων του Κάμπου και της Δερματούσας, που είχαν κλείσει λόγω κρουσμάτων.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.