07 Δεκεμβρίου 2021 (20:15)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Θετικές νοσηλεύτρια και καθαρίστρια του νοσοκομείου Ζακύνθου. 4 τα σημερινά κρούσματα

Μία καθαρίστρια 36 ετών, από το συνεργείο καθαρισμού του νοσοκομείου, διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η διοίκηση  κινούμενη άμεσα, προχώρησε σε…

Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Φεβρουαρίου, 2021 15:19

Μία καθαρίστρια 36 ετών, από το συνεργείο καθαρισμού του νοσοκομείου, διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η διοίκηση  κινούμενη άμεσα, προχώρησε σε απολύμανση όλων των χώρων του νοσοκομείου και αντικατέστησε το σύνολο των ατόμων του συνεργείου καθαρισμού.

Την ίδια ώρα μια νοσηλεύτρια 53 ετών, η οποία βρισκόταν σε προληπτική καραντίνα, καθώς το rapid test που είχε κάνει είχε βγει θετικό, επιβεβαιώθηκε ως θετική και με μοριακό τεστ, οπότε και θα παραμείνει σε καραντίνας. Σημειώνεται ότι η νοσηλεύτρια δεν είχε πάει στην εργασία της στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα σήμερα ένας άνδρας 42 ετών και μία γυναίκα 37 ετών διαγνώστηκαν θετικοί. Δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά ούτε και με κάποιο άλλο ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Και τα δύο κρούσματα επισκέφθηκαν το νοσοκομείο του νησιού με ήπια συμπτώματα και μετά τη διάγνωσή τους ως θετικά, μπήκαν σε 14ήμερη κατ΄οίκον καραντίνα.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.