06 Δεκεμβρίου 2021 (14:27)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ανακοίνωση της Δ. ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ για κρούσμα στην εταιρεία. Τα μέτρα που έλαβε.

Η εταιρεία Δ. ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕ, με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ένα από τα κρούσματα που βρέθηκαν θετικά είναι υπάλληλός της…

Ελλαδα Ζακυνθος , 4 Φεβρουαρίου, 2021 23:05

Η εταιρεία Δ. ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕ, με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ένα από τα κρούσματα που βρέθηκαν θετικά είναι υπάλληλός της και αναφέρει τα μέτρα που έλαβε ως εταιρεία, προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία του προσωπικού και των πελατών της:

“Την Πέμπτη 04/02/2021, το μεσημέρι, ενημερωθήκαμε ως Δ. ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕ, με δραστηριότητα στην Εμπορία οικοδομικών υλικών, ότι επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο της επιχείρησής μας.

Η Δ. ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕ ακολουθώντας τις υποχρεώσεις της απέναντι στις υγειονομικές αρχές και έχοντας ως κύρια μέριμνα την ασφάλεια των εργαζομένων, άμεσα και αυτοβούλως προέβη σε ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσει τη λειτουργία της επιχείρησης και τον περιορισμό οποιασδήποτε δυνητικής μετάδοσης στο σύνολο των εργαζομένων. Συγκεκριμένα:

1. Ανέστειλε άμεσα την λειτουργία όχι μόνο του τμήματος όπου εργάζεται το επιβεβαιωμένο κρούσμα, αλλά και όλων των τμημάτων λειτουργίας της επιχείρησης, για 24 ώρες με ταυτόχρονη πιστοποιημένη απολύμανση όλων των χώρων λειτουργίας της επιχείρησης, της διοίκησης και των μονάδων μεταφοράς.

2. Ταυτόχρονα η επιχείρηση το πρωί της Παρασκευής 05/02/2021 με την καθοδήγηση ειδικών συμβούλων σε θέματα Covid-19, θα προχωρήσει σε έλεγχο rapid tests  του συνόλου του προσωπικού της, με δικά της έξοδα, ώστε να υπάρξει πιο γρήγορη και συνολική εικόνα πιθανών ασυμπτωματικών κρουσμάτων, καθώς και για να καθησυχάσει την οποιαδήποτε αγωνία του κάθε εργαζόμενου σχετικά με την υγεία του, αλλά και να διασφαλίσει απρόσκοπτα την ασφαλή εργασία.

Η προστασία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας, αποτελεί προτεραιότητα της επιχείρησης.

Ζάκυνθος 04/02/2021
Εκ της διευθύνσεως”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.