03 Δεκεμβρίου 2021 (18:04)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες του Δήμου Ζακύνθου από αύριο

Την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου ανακοίνωσε ο κ. Ν. Αρετάκης, ο οποίος ενημερώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 3 Φεβρουαρίου, 2021 16:24

Την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου ανακοίνωσε ο κ. Ν. Αρετάκης, ο οποίος ενημερώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Ζακύνθου:

“Προς τους  κ.κ Διευθυντές  των Υπηρεσιών του Δήμου Ζακύνθου

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ covid των υπαλλήλων του Δήμου Ζακύνθου , που έλαβαν χώρα σήμερα , οι υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν από αύριο 04/02/2021 , ημέρα Πέμπτη κανονικά.

Ο Δήμος Ζακύνθου έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας για την δυνατότητα εργασίας των υπαλλήλων .

Α) Για την δυνατότητα ορθής λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου  όλοι οι διευθυντές οφείλουν να είναι καθημερινά στην Υπηρεσία τους χωρίς να δέχονται επισκέψεις και εξυπηρετώντας μόνο δια τηλεφώνου.

Β) Σε όλα τα γραφεία θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας υπάλληλος καθημερινά , χωρίς να δέχεται επισκέψεις και εξυπηρετώντας μόνο δια τηλεφώνου.

Γ) Οι υπηρεσίες του Ταμείου του Δήμου , Τ.Α.Π κλπ θα λειτουργούν καθημερινά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας.

Δ) Οι υπηρεσίες καθαριότητας θα λειτουργούν καθημερινά με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό,   λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Τετάρτη, 03/02/2021

 

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.