18 Μαΐου 2022 (00:57)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Θετική 26χρονη νηπιαγωγός. Ανακοίνωση του βρεφονηπιακού που εργάζεται

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε 26χρονη νηπιαγωγός η οποία εργάζεται στην “ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ” στο Σαρακηνάδο, η οποία και εξέδωσε ανακοίνωση για το…

Ελλαδα Ζακυνθος , 2 Φεβρουαρίου, 2021 14:04

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε 26χρονη νηπιαγωγός η οποία εργάζεται στην “ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ” στο Σαρακηνάδο, η οποία και εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν και για τις ενέργειες που έγιναν μετά την διάγνωση.

“Δυστυχως παρουσιάστηκε κρούσμα COVID σε Νηπιαγωγό μας στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ του Σαρακηναδου! Αμέσως λάβαμε και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα! Το τμήμα της συγκεκριμένης Νηπιαγωγού δεν θα λειτουργήσει για 14 μερες, ενημερώθηκαν όλοι οι γονείς και παρέλαβαν τα παιδάκια τους, την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα κάνουμε όλοι τεστ ( και το προσωπικό και οι γονείς του συγκεκριμένου τμήματος ) και βεβαιως θα απολυμανθει όλο το σχολείο μας!! Προφανως δεν υπάρχει κανένας κινδυνος για τα παιδάκια των άλλων τμημάτων του Σαρακηναδου και πολύ περισσότερο για τα παιδάκια της ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ της Παναγούλας! Ευχόμαστε ολόψυχα κανενα παιδάκι μας και κανένας γονιός να μην έχει πρόβλημα !!! Ευχόμαστε τελος περαστικά στην Νηπιαγωγό μας!!!”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.