17 Μαΐου 2022 (06:53)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ρ. Κράτσα: Η διαστρέβλωση το ταλέντο του Θ. Γαλιατσάτου

Σκληρή απάντηση έδωσε στον προκάτοχό της στην Περιφέρεια Ιονίων, Θ. Γαλιατσάτο και στις αιτιάσεις του για την καθυστέρηση της χρηματοδότησης…

Ελλαδα Ζακυνθος , 31 Ιανουαρίου, 2021 12:33

Σκληρή απάντηση έδωσε στον προκάτοχό της στην Περιφέρεια Ιονίων, Θ. Γαλιατσάτο και στις αιτιάσεις του για την καθυστέρηση της χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων, η νυν Περιφερειάρχης Ρ. Κράτσα Τσαγκαροπούλου.
““Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”, κ. Γαλιατσάτο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Κράτσα, κατηγορώντας τον κ. Γαλιατσάτο για διαστρέβλωση, παραπληροφόρηση και τεχνάσματα που υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Η ανακοίνωση της Περιφερειάρχη:

“Για άλλη μια φορά ενδεδυμένος τον μανδύα του τιμητή και κριτή των πάντων, ξεδιπλώνετε όλο το ταλέντο σας στο να διαστρεβλώνετε τις πρωτοβουλίες και έργο της Περιφερειακής Αρχής καταφεύγοντας σε “τεχνάσματα” και παραπληροφόρηση που υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών.

Αποφεύγοντας την παράθεση επιχειρημάτων μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καταφεύγετε και για το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας την Περιφερειακή Αρχή ως “ανίκανη διότι δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό”.

Αλήθεια, μήπως ξεχνάτε ότι η διαδικασία έγκρισης γίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και με τις οποίες καθυστερήσεις πραγματοποιείται μέσα στον Φεβρουάριο εκάστου έτους;
Μήπως του διαφεύγει πως επί των ημερών του, το 2017 η σχετική έγκριση είχε επιτευχθεί στις 24 Φεβρουαρίου;

Για την Περιφερειακή Αρχή οι αθλητικές ομάδες των Ιονίων Νήσων, πρέπει και θα παραμείνουν ζωντανές, χωρίς διακρίσεις και διαχωριστικές γραμμές αφού προάγουν τον αθλητισμό, την κοινωνική συνοχή και την ευγενή άμιλλα σε συνθήκες δύσκολες.

Η δυνατότητα που παρέχει ο νέος νόμος, να στηρίξουμε έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για την ενίσχυση και αναβάθμιση του ρόλου του, παραμένει ισχυρή.

Εμείς παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και θα υλοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ “ΑΝΑΣΑ””.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.