24 Ιανουαρίου 2022 (11:53)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, θα λειτουργεί με μέτρα”, επισημαίνει ο Α. Γεωργιάδης.

Τη συνέχιση της λειτουργίας της αγοράς, ακόμα και εάν κηρυχθεί η Αττική ή άλλες περιοχές στο “κόκκινο”, προανήγγειλε εμμέσως ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 29 Ιανουαρίου, 2021 10:53

Τη συνέχιση της λειτουργίας της αγοράς, ακόμα και εάν κηρυχθεί η Αττική ή άλλες περιοχές στο “κόκκινο”, προανήγγειλε εμμέσως ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα” είπε  ο κ. Γεωργιάδης. “Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. “Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο” πρόσθεσε.

Ο  Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έστειλε μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς λέγοντας: “Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο”. Άλλωστε, τόνισε ότι δεν είναι τρομερή η διαφορά στα κρούσματα μετά από 12 μέρες λειτουργίας των καταστημάτων. “Έχει αρχίσει να δείχνει η αγορά κατά πόσο επηρέασε την κατάσταση” είπε.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.