18 Ιανουαρίου 2022 (04:10)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“ΑΝΑΣΑ”: Επερώτηση στην Περιφερειάρχη για την κατάσταση της παραλιακής στο Κρυονέρι

Επερώτηση προς την Περιφερειάρχη κατέθεσε επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θ. Γαλιτσάτος, για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί σε κάποια σημεία της…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Ιανουαρίου, 2021 19:48

Επερώτηση προς την Περιφερειάρχη κατέθεσε επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θ. Γαλιτσάτος, για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί σε κάποια σημεία της παραλιακής και συγκεκριμένα στο κομμάτι από την πλαζ προς το κρυονέρι, όπου υπάρχουν λακκούβες, σπασμένα πεζοδρόμια και διαλυμένα δάπεδα, τα οποία όπως επισημαίνει αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τους πεζούς.

Μάλιστα η ανάσα δίνει στην δημοσιότητα και 2 χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Η επερώτηση του κ. Γαλιατσάτου

“Προς κ. Περιφερειάρχη

Στην παραλιακή διαδρομή, από την πλαζ προς το Κρυονέρι, όπως εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει και όπως φαίνεται στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, υπάρχει εκτεταμένη αποδιάρθρωση και καταστροφή της παραλιακής ζώνης που χρησιμοποιείται και για τον περίπατο Ζακυνθίων και επισκεπτών.

Οι  καταστροφές δημιουργούν εξαιρετικά αρνητικό αισθητικό αποτέλεσμα με λακκούβες, πεσμένες σιδεριές, γκρεμισμένα πεζοδρόμια και διαλυμένα δάπεδα κυβολίθων.

Ταυτόχρονα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού και γενικότερα της σωματικής ασφάλειας των πολιτών που διακινούνται στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, η διαμορφωμένη εικόνα είναι απαράδεκτη, μαρτυράει εγκατάλειψη, δεν περιποιεί τιμή στην Ζάκυνθο και στους κατοίκους της και πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί.

Ανεξάρτητα από την τυπική αρμοδιότητα για τον έλεγχο του χώρου,

επερωτάται η κ. περιφερειάρχης:

Στις επισκέψεις στην Ζάκυνθο αντιληφθήκατε το σημαντικό αυτό πρόβλημα ασφαλείας και αισθητικής;
Μετά την επισήμανση που σας κάνουμε με την επερώτηση αυτή και τις φωτογραφίες  που επισυνάπτουμε, τι θα πράξετε για την άμεση αποκατάσταση και την περαιτέρω αναβάθμιση της συγκεκριμένης διαδρομής;

Για την ΑΝΑΣΑ:

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής ΑΝΑΣΑ, τ. περιφερειάρχης Ι.Ν.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.