03 Δεκεμβρίου 2021 (19:03)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος που σέρβιρε καθήμενους.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο από άνδρες της Αστυνομικης Διεύθυνσης Ζακύνθου, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία διαπιστώθηκε να…

Ελλαδα Ζακυνθος , 23 Ιανουαρίου, 2021 12:36

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στη Ζάκυνθο από άνδρες της Αστυνομικης Διεύθυνσης Ζακύνθου, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία διαπιστώθηκε να εξυπηρετεί και να σερβίρει 3 καθήμενους πελάτες.

Της επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ σε κάθε πελάτη επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση του περιορισμού μετακίνησης.

Επιπλέον, χθες, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων στα Ιόνια νησιά για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, βεβαιώθηκαν 23 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 5 στη Λευκάδα, 3 στην Κεφαλονιά και 2 στη Ζάκυνθο για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Τέλος, την ίδια ημέρα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 8 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 3 στη Ζάκυνθο και 1 στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.