19 Μαΐου 2022 (15:09)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ανακοίνωση του JUMBO Ζακύνθου για θετικό στον ιό στέλεχός του

Σε ανακοίνωση της η “ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. -JUMBO ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”, ενημερώνει πως ένα από τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν χθες ως θετικά…

Ελλαδα Ζακυνθος , 22 Ιανουαρίου, 2021 18:08

Σε ανακοίνωση της η “ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. -JUMBO ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”, ενημερώνει πως ένα από τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν χθες ως θετικά στον κορωνοϊό, είναι διοικητικό στέλεχος της εταιρείας και πως έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

“Η εταιρεία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ – JUMBO ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ενημερώνει ότι διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, που απασχολείται στα γραφεία της και δεν έρχεται σε επαφή με τους χώρους πωλήσεως και αποθήκευσης της εταιρείας, εμφάνισε συμπτώματα της νόσου COVID-19. Αμέσως προέβη στη διενέργεια σχετικού ελέγχου στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, το οποίο απέβη θετικό και ακολουθώντας τις οδηγίες που του παρασχέθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και τον Ε.Ο.Δ.Υ., ετέθη αμέσως σε κατ’οίκον περιορισμό. Από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι η μετάδοση της νόσου δεν προήλθε από εργαζόμενο της εταιρείας που να έχει διαγνωστεί ως φορέας. Τα αποτελέσματα όλων rapid test των διοικητικών συνεργατών και των εργαζομένων που ήρθαν σε επαφή με το εν λόγω κρούσμα, είναι αρνητικά. Το γεγονός αυτο επιβεβαιώνει ότι η χρήση μάσκας και αντισηπτικού που εφαρμόζει η εταιρεία στους χωρους της, έχει ως συνέπεια την μη περαιτέρω διασπορά του ιού.”

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.