19 Μαΐου 2022 (15:17)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Σε εξέλιξη ο εμβολιασμός των άνω των 85 στη Ζάκυνθο

Ξεκίνησε το πρωί και συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο εμβολιασμός των άνω των 85 ετών κατοίκων…

Ελλαδα Ζακυνθος , 16 Ιανουαρίου, 2021 11:45

Ξεκίνησε το πρωί και συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, στο νοσοκομείο Ζακύνθου ο εμβολιασμός των άνω των 85 ετών κατοίκων του νησιού.

Η πρώτη παρτίδα εμβολίων για την συγκεκριμένη ομάδα αναμένεται να εξαντληθεί τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και αναμένεται να παραληφθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου η επόμενη.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, ο πολίτης μεριμνά για την έγκαιρη προσέλευσή του στο Εμβολιαστικό Κέντρο, τουλάχιστον 15′ πριν από την ώρα του ραντεβού, με στόχο να διευκολυνθεί η ομαλή ροή της διαδικασίας και να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.

Σημειώνεται ότι, την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης οφείλει: Να φέρει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των στοιχείων του. Να γνωρίζει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας (ΑΔΤ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού του. Επιπλέον, να φέρει τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail).

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.