18 Μαΐου 2022 (01:00)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Μετακινούνται χωρίς λόγο αλλά… με μάσκα οι Ζακυνθινοί.

Αυτό δείχνουν οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για…

Ελλαδα Ζακυνθος , 11 Ιανουαρίου, 2021 10:38

Αυτό δείχνουν οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Το διήμερο (09 και 10.01.2021) βεβαιώθηκαν 44 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 12 στη Ζάκυνθο, 10 στη Λευκάδα και 9 στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.
Τέλος, το ίδιο χρονικό διάστημα κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 19 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 2 στην Κεφαλονιά, 1 στη Ζάκυνθο και 1 στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επίσης, χθες, στους Παξούς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ημεδαπή και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος (καφέ- μπαρ) ιδιοκτησίας της, διότι σέρβιρε σε καθήμενο πελάτη. Στον πελάτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και περιορισμό μετακίνησης.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.