28 Νοεμβρίου 2021 (16:18)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματός της

“Το νέο Κυβερνητικό σχήμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα το οποίο βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση”, τονίζει σε δήλωσή του ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 5 Ιανουαρίου, 2021 10:46

“Το νέο Κυβερνητικό σχήμα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα το οποίο βρίσκεται προς τη σωστή κατεύθυνση”, τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ζακύνθου, Δ. Ακτύπης και προσθέτει:

“Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά στην αξιοποίηση αξιόλογων συναδέλφων βουλευτών από την πλούσια φαρέτρα της κυβέρνησης, αναθέτοντάς τους θέσεις ευθύνης ως επικεφαλής των υπουργείων.

Το 2020 η Κυβέρνηση απέδειξε πως έχει τα αντανακλαστικά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τόσο την υγειονομική κρίση όσο και μια σειρά από άλλες μείζονες κρίσεις. Ταυτόχρονα και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε και προχωρά απρόσκοπτα στην απαρέγκλιτη υλοποίηση και εφαρμογή του προγράμματός της.

Το νέο Κυβερνητικό σχήμα θα συνεχίσει με σκληρή δουλειά, με αποφάσεις ευθύνης και με προσήλωση στο καθήκον απέναντι στην ελληνική κοινωνία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας, την πρόοδο της οικονομίας και συνολικά την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους αξιόλογους υπουργούς αποχώρησαν και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο όσων υπουργών παρέμειναν, επανατοποθετήθηκαν ή ανέλαβαν για πρώτη φορά θέσεις μεγάλης ευθύνης και τεράστιων απαιτήσεων.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.