17 Μαΐου 2022 (23:11)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Συνελήφθησαν αντιδήμαρχος Ζακύνθου και εκπρόσωπος εταιρείας για παραβίαση των μέτρων

Ένας εκ των αντιδημάρχων του Δήμου Ζακύνθου και ένας εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας συνελήφθησαν, στο κατάστημα που διατηρεί ο πρώτος, για…

Ελλαδα Ζακυνθος , 2 Ιανουαρίου, 2021 19:54

Ένας εκ των αντιδημάρχων του Δήμου Ζακύνθου και ένας εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας συνελήφθησαν, στο κατάστημα που διατηρεί ο πρώτος, για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, στις 17.00 το απόγευμα και μετά από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου μπήκαν στο κατάστημα του αντιδημάρχου όπου υπήρχαν περί τα 15 άτομα, τα περισσότετα χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, πραγματοποιούσαν τηλεοπτικό γύρισμα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αντιδήμαρχο καθώς είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος το οποίο και άνοιξε παράνομα και τον εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος φέρεται να είναι ο διοργανωτής των γυρισμάτων και τους επέβαλαν και τα αντίστοιχα πρόστιμα.

Στους υπόλοιπους που βρίσκονταν στον χώρο, βεβαιώθηκαν πρόστιμα για την μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ο αντιδήμαρχος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας, κρατούνται στο αυτόφωρο και αναμένεται αύριο να απολογηθούν στον εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν νομότυπο καθώς είχε όλες τις απαραίτητες άδειες για το γύρισμα, ενώ τα μέλη του φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.