19 Μαΐου 2022 (14:30)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Στο στόχαστρο όσοι μετακινήθηκαν εκτός νομών με “κόλπα” για διακοπές

Ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς τους πολίτες αλλά και προς τις ίδιες της αστυνομικές αρχές έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης…

Ελλαδα Ζακυνθος , 31 Δεκεμβρίου, 2020 12:56

Ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς τους πολίτες αλλά και προς τις ίδιες της αστυνομικές αρχές έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια έκτακτης τηλεδιάσκεψης για τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι αστυνομικοί θα αλλάξουν χρόνο στους δρόμους.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί και σε αυτήν συζητήθηκε το σχέδιο που θα εφαρμοστεί τις επόμενες μέρες, στο πρότυπο του σχεδίου των Χριστουγέννων, ειδικά για τις βραδινές ώρες της αλλαγής του χρόνου που εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ωστόσο κατά την τηλεδιάσκεψη έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην επιλογή ορισμένων πολιτών να φύγουν εκτός νομών για διακοπές χρησιμοποιώντας ποικίλες δικαιολογίες, με τον κ. Χρυσοχοΐδη να σημειώνει πως πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδειχθεί ιδιαίτερη αυστηρότητα στους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας και τήρηση δίχως παρεκκλίσεις όλων των πρωτοκόλλων και των περιοριστικών μέτρων καραντίνας.

Όπως σημειώθηκε οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί ενώ «οι αστυνομικοί θα κάνουν αλλαγή του χρόνου στους δρόμους» προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού μέσω του συγχρωτισμού.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.