18 Ιανουαρίου 2022 (03:20)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ο Κ. Χατζηδάκης για το θανατηφόρο δυστύχημα του 38χρονου εργατοτεχνίτη του ΑΔΜΗΕ στην Ζάκυνθο

“Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον ΑΔΜΗΕ για το θανατηφόρο ατύχημα που έλαβε χώρα σε υποσταθμό του στη Ζάκυνθο, ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 30 Δεκεμβρίου, 2020 12:00

“Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον ΑΔΜΗΕ για το θανατηφόρο ατύχημα που έλαβε χώρα σε υποσταθμό του στη Ζάκυνθο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Καλεί τη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ να διερευνήσει τα αίτια και υπογραμμίζει ότι  το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο ΑΔΜΗΕ θα σταθούν  δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τεχνικού της εταιρείας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Χθες ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, σε ανακοίνωσή του για τον τραγικό θάνατο του εργατοτεχνίτη Νικόλαο Τσίκα, σημείωνε:

“Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου.

Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Ζάκυνθο προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Θα υπάρξει σχετική νεότερη ενημέρωση.

Η οικογένεια του ΑΔΜΗΕ είναι συντετριμμένη από την απώλεια του μέλους της και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του.”

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.