18 Ιανουαρίου 2022 (03:46)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Νεκρός από ηλεκτροπληξία 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ. Έκανε εργασίες στο Αργάσι

Νεκρός έπεσε πριν από λίγη ώρα, χτυπημένος από ρεύμα υψηλής τάσης στον υποσταθμό του Αργασίου, 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ. Ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 29 Δεκεμβρίου, 2020 14:42

Νεκρός έπεσε πριν από λίγη ώρα, χτυπημένος από ρεύμα υψηλής τάσης στον υποσταθμό του Αργασίου, 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ.

Ο άτυχος άνδρας, δεν είναι Ζακυνθινός και είχε έρθει στο νησί ως μέλος κλιμακίου του ΑΔΜΗΕ, το οποίο κάνει συντηρήσεις και διορθώνει βλάβες σε διάφορα σημεία.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το 2ο θανατηφόρο ατύχημα στην Ζάκυνθο μέσα σε λίγους μήνες. Το προηγούμενο τραγικό περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο όταν  32χρονος αλλοδαπός εργάτης που εργαζόταν σε εταιρεία που έχει αναλάβει την συντήρηση του δικτύου ρεύματος στην Ζάκυνθο, απανθρακώθηκε τη ζωή του, ενώ εκτελούσε εργασίες πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ με τραγικό τρόπο.

Τότε είχε κοπεί καλώδιο άλλου δικτύου από αυτό στο οποίο εκτελούσε εργασίες συντήρησης ο άτυχος άνδρας, 300 μέτρα μακρύτερα από το σημείο που βρισκόταν ο άτυχος εργάτης και έπεσε πάνω του σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.