06 Δεκεμβρίου 2021 (13:46)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Άλλη μία γιατρός στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου

“Μία ακόμη ιατρός ξεκινά να εργάζεται, από σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2020, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στην παθολογική κλινική…

Ελλαδα Ζακυνθος , 28 Δεκεμβρίου, 2020 11:46

“Μία ακόμη ιατρός ξεκινά να εργάζεται, από σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2020, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, σύμφωνα με σύμβαση που υπέγραψε με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Ζακύνθου, Δ. Ακτύπης και συνεχίζει, στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του εναντίον όσων μιλούν για “υποστελέχωση” του νοσοκομείου:

“Η παθολόγος ιατρός κυρία Γ. Μαντέλη, που θα προσφέρει, από σήμερα, τις υπηρεσίες της στους ασθενείς του Νοσοκομείου μας, θα αποτελέσει την 4η ιατρό της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.
Σε πείσμα των επικριτών μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για ουσιαστική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου. Στη δίνη της υγειονομικής κρίσης μεριμνούμε για την υγεία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας και ενισχύουμε την παθολογική κλινική του Νοσοκομείου μας με μία ακόμη ιατρό-παθολόγο, την κυρία Γ. Μαντέλη. Υπογραμμίζεται πως τον Ιούλιο του 2019 η παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου είχε απομείνει με μόλις τρείς ιατρούς. Να σημειωθεί, επίσης, πως, στο πρόγραμμα εφημεριών της παθολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου μαζί με τους υπόλοιπους ιατρούς της παθολογικής συμμετέχει και η ιδιώτης ιατρός κυρία Σπίνου Μαρία μετά από σύμβαση που υπέγραψε την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου που δεν παύει να αγωνίζεται για την ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας,”, καταλήγει

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.