18 Ιανουαρίου 2022 (04:11)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αποκλειστικό: Συνελήφθη και ανακρίνεται 40χρονος για περίεργη υπόθεση κλοπής

Στην σύλληψη ενός παλιού της γνώριμου, σεσημασμένου 40χρονου αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησε το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, τον οποίο και…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Δεκεμβρίου, 2020 20:31

Στην σύλληψη ενός παλιού της γνώριμου, σεσημασμένου 40χρονου αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησε το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, τον οποίο και ανακρίνει προκειμένου να εξιχνιάσει μια περίεργη υπόθεση.

Στον δρόμο Καλαμακίου Λαγανά, αστυνομικοί εντόπισαν αργά χθες τη νύχτα ένα αυτοκίνητο σταματημένο στην άκρη του δρόμου, με ανοικτά παράθυρα και χωρίς κανέναν επιβαίνοντα. Στον έλεγχο που έκαναν βρήκαν μέσα 20.510 ευρώ σε δεσμίδες των 20 και 10, τα οποία και τους κίνησαν ακόμα περισσότερο τις υποψίες.

Έστησαν ενέδρα και περίμεναν μήπως και εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το οποίο, όπως προέκυψε από τον έλεγχο της πινακίδας του, ανήκει στην ηλικιωμένη μητέρα του 40χρονου Αλβανού, παρανόμως παραμένοντα στη χώρα, που έχει απασχολήσεις πολλάκις τις αρχές και έχει στην πλάτη του διάφορες καταδίκες, ενώ έχει κάνει και φυλακή.

Αφού δεν πήγε κανείς να πάρει το αυτοκίνητο, το πρωί οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο. Κατά την σύλληψη βρέθηκαν τενεκέδες με λάδι πιθανότατα κλεμμένοι σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς και λαθραία τσιγάρα.

Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι τα 20.000 ευρώ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό που είναι στο όνομα της μητέρας του συλληφθέντα, είναι προϊόν κλοπής, πιθανότατα από κάποιο ξενοδοχείο, καθώς βρέθηκαν σε δεσμίδες των 20 και 10 ευρώ, πιασμένες με λαστιχάκια και όχι με ταινία τράπεζας, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για εισπράξεις οι οποίες φυλάσσονταν. Η υπόθεση που κάνουν είναι ότι, μάλλον πρόκειται για διάρρηξη χρηματοκιβωτίου ή κάτι τέτοιο, σε ξενοδοχείο του νησιού.

Ερωτήματα προκαλεί επίσης το γεγονός, γιατί το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο, με ανοιχτά παράθυρα και με τα χρήματα μέσα.

Ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον 40χρονο για την λαθρεμπορία τσιγάρων, ωστόσο παραμένει υπό κράτηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και ανακρίνεται για την υπόθεση του αυτοκινήτου και των 20.000 ευρώ που βρέθηκαν μέσα σε αυτό.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.