19 Μαΐου 2022 (16:05)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


9 συλλήψεις για χαρτοπαιξία σε αγροικία στην Ζάκυνθο. Τι άλλο βρέθηκε στις έρευνες

Τα μεσάνυχτα, παρουσία εισαγγελέα, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, μετά από καταγγελία, επιχείρησαν σε αγροικία στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Δεκεμβρίου, 2020 11:19

Τα μεσάνυχτα, παρουσία εισαγγελέα, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, μετά από καταγγελία, επιχείρησαν σε αγροικία στην ευρύτερη περιοχή του Πόρτο Ρόξα, όπου και συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω 9 άτομα, τα οποία έπαιζαν παράνομα χαρτιά.

Μέσα στην αγροικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.225 ευρώ και  12 τράπουλες. Πέραν αυτών, κατασχέθηκαν 3 μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και 100 μέτρα ακαριαίο φυτίλι, ενώ στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της αγροικίας βρέθηκε και μία καραμπίνα γεμάτη φυσίγγια, γεγονός που απαγορεύεται, αν και την κατείχε νόμιμα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ στις 12.00 το μεσημέρι θα απολογηθούν στον εισαγγελέα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων, ενώ τους επιβλήθηκαν πρόστιμα 600 ευρώ στον καθένα συν 3000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της αγροικίας, για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.