19 Μαΐου 2022 (15:47)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Το νέο του βιντεοκλίπ του Yxng Le στην Ζάκυνθο

Ο YXNGLE είναι καλλιτέχνης afro swing / hip hop από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Άρχισε να κάνει ραπ μουσική σε…

Ελλαδα Ζακυνθος Κοσμος , 23 Δεκεμβρίου, 2020 11:48

Ο YXNGLE είναι καλλιτέχνης afro swing / hip hop από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Άρχισε να κάνει ραπ μουσική σε ηλικία 12 ετών. Από την ηλικία των 19 άρχισε να παίρνει τη μουσική στα σοβαρά, με αποτέλεσμα το πρώτο του single “1997”. Ακολούθησε το τραγούδι “Don’t Know”. Το clip του νέου του τραγουδιού”remedie”, γυρίστηκε στην Ζάκυνθο, με πρωταγωνίστρια την Ζακυνθινή, Κατερίνα Κάρδαρη, η οποία είπε για τη συνεργασία:

“Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που γεννήθηκε στο Λονδίνο και ο οποίος ήρθε από την Ολλανδία για να γυρίσει το video clip του νέου του τραγουδιού με τίτλο remedie στην όμορφη Ζάκυνθο.

Ο Aldi Zela, έχοντας συνεργαστεί μαζί μου στο παρελθόν με έφερε σε επαφή με τους υπευθύνους όπου και μου πρότειναν να γίνω η πρωταγωνίστρια του video clip.

Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, μια αξέχαστη εμπειρία, καθως πρώτη φορά τόλμησα να συνεργαστώ με επαγγελματίες του επιπέδου αυτού. Το τραγούδι μιλάει για μια ιστορία αγάπης και αυτό μας ζητήθηκε να προβάλουμε.

Επισκεφθήκαμε αρκετά μέρη του νησιού όπως το Μαραθωνήσι, πόρτο Ρόξα, Καλαμάκι, πανέμορφα τοπία της Ζακύνθου που προβάλλονται παγκοσμίως μέσω αυτού του video clip.

Ήδη, οι προβολές του ξεπερνουν τις 260000, γεγονός που βοηθάει στη διαφήμιση του νησιού αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.”

 

πηγή: zantetimes.gr

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.