06 Δεκεμβρίου 2021 (13:36)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Μπάχαλο και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. “Άναψε” μόνο του…

Ούτε για τα πιο απλά δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν πια οι της δημοτικής αρχής. όπως την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου…

Ελλαδα Ζακυνθος , 15 Δεκεμβρίου, 2020 21:30

Ούτε για τα πιο απλά δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν πια οι της δημοτικής αρχής. όπως την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αγίου Μάρκου, η οποία κατέληξε σε φιάσκο.

Ας δούμε τι συνέβη. Αρχικά η φωταγώγηση του δέντρου είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί από τον Δήμο. Ωστόσο ανεβλήθη – και πολύ σωστά- λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ο Δήμος με νέο δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες, Δευτέρα, ο Δήμος, ενημέρωνε τα ΜΜΕ πως η αναβληθείσα φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αγίου Μάρκου, θα γίνει σήμερα, Τρίτη, στις 19.00.

Το δελτίο τύπου:

“ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΤΡΙΤΗ 15/12/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Ζακύνθου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σε συνέχεια της αναβολής της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου λόγω κακοκαιρίας, αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο Tρίτη 15/12/2020, 7μμ στην Πλατεία Αγίου Μάρκου.”

 

Ωστόσο όσοι πήγαν ή πέρασαν από στην πλατεία, συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων των ΜΜΕ που “πίστεψαν” το δελτίο τύπου του Δήμου και πήγαν να καλύψουν την εκδήλωση ή για να δουν από κοντά την φωταγώγηση του δέντρου, κοίταζαν τα ρολόγια τους να δουν αν καθυστέρησαν, καθώς το δέντρο ήταν ήδη αναμμένο…

Οι επικοινωνίες με αρμόδιους και αναρμόδιους αντιδημάρχους, επιβεβαίωσαν πως για μία ακόμη φορά, δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν ούτε μεταξύ τους, αφού ο ένας, μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο έλεγε ότι δεν θα υπάρξει κάποια εκδήλωση, ενώ ο άλλος έδινε εντολή να σταλεί το παραπάνω δελτίο τύπου, που ενημέρωνε πολίτες και ΜΜΕ για την φωταγώγηση συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Τελικά, παρά το μπάχαλο, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε… σεμνά και ταπεινά και από μόνο του, χωρίς την παρουσία κανενός από τον Δήμο, σε χρόνο που κάποιος υπάλληλος ή κάποιος χρονοδιακόπτης επέλεξε.

Εμείς θα ευχηθούμε και του χρόνου… πιο συντονισμένα…

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.