21 Ιανουαρίου 2021 (03:34)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Άλλος ένας εντατικολόγος προστέθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Τέσσερις είναι πλέον οι γιατροί που στελεχώνουν την ΜΕΘ του νοσοκομείου Ζακύνθου, μετά και την προσθήκη του εντατικολόγου Β. Ρένεση….

Ελλαδα Ζακυνθος , 10 Δεκεμβρίου, 2020 12:28

Τέσσερις είναι πλέον οι γιατροί που στελεχώνουν την ΜΕΘ του νοσοκομείου Ζακύνθου, μετά και την προσθήκη του εντατικολόγου Β. Ρένεση. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο βουλευτής Ζακύνθου, στην οποία, τονίζει την υλοποίηση των κυβερνητικών εξαγγελιών για την στελέχωση και ενίσχυση του νοσοκομείου του νησιού, η οποία και συνεχίζεται.

Ο κ. Ακτύπης, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση του βουλευτή:

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με την τοποθέτηση ενός ακόμα ιατρού-εντατικολόγου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου μόνιμου εντατικολόγου, με βαθμό επιμελητή Β, κυρίου Β. Ρένεση, ο οποίος τοποθετείται πλέον στο δυναμικό της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου μας, στο πλαίσιο των εξαγγελιών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για άμεση ενίσχυση των Μ.Ε.Θ. καθώς και των συνολικών ενεργειών μας για την περαιτέρω στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Το ιατρικό στελεχιακό δυναμικό της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου μας απαρτίζεται πλέον από 4 ιατρούς: τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Επιμελητή Α κύριο Δ. Λογοθέτη, τον Επιμελητή Β κύριο Γ. Αγαλιώτη, τον Επιμελητή Β κύριο Μ. Τσουκαλά, και από σήμερα τον Επιμελητή Β κύριο Β. Ρένεση.
Προχωράμε με σταθερά βήματα και διασφαλίζουμε την ουσιαστική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου σε όλα τα επίπεδα. Απαντάμε στους επικριτές μας με πράξεις και όχι με λόγια. Ήδη δρομολογούνται και οι τοποθετήσεις ακόμα περισσότερων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη όλων των αναγκών του Νοσοκομείου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καθώς και τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που συνεπικουρούν στο έργο της βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου που αδιάλειπτα και ακούραστα συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.