17 Μαΐου 2022 (07:03)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Παρέμβαση-καταδίκη της υφ. Εργασίας Δ. Μιχαηλίδου για τις αναφορές Αρετάκη

Τις απαράδεκτες δηλώσεις Αρετάκη καταδίκασε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, με ανάρτηση της στα sociall, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά “Οι…

Ελλαδα Ζακυνθος , 8 Δεκεμβρίου, 2020 19:36

Τις απαράδεκτες δηλώσεις Αρετάκη καταδίκασε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, με ανάρτηση της στα sociall, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά “Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν τους προσβάλλουν στο ελάχιστο, προσβάλλουν όμως τα μέγιστα όποιον σκέφτεται με αυτό τον τρόπο.”

Ολόκληρη η ανάρτηση της υφυπουργού:

“Η ενσωμάτωση των συμπολιτών μας με αναπηρία στην κοινωνική και οικονομική ζωή είναι αυτονόητο δικαίωμά τους και η εργασία είναι βασική προϋπόθεση για να το πετύχουν. Οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν τους προσβάλλουν στο ελάχιστο, προσβάλλουν όμως τα μέγιστα όποιον σκέφτεται με αυτό τον τρόπο.
Στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων δουλεύουμε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης απασχολούνται μέσα από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για πρώτη φορά, συμπολίτες μας με αναπηρίες. Στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αναπηρία έχουμε αποτυπώσει με σαφείς και μετρήσιμους στόχους όλες τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε για να κάνουμε πραγματικότητα την ισότιμη αντιμετώπισή τους στην εργασία και στην κοινωνία.:

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=434615501247587&id=101011924607948

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.