19 Μαΐου 2022 (14:50)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


12 “300άρια” για μετακίνηση και 1 για μάσκα χθες στη Ζάκυνθο. 1 σύλληψη στην Κέρκυρα.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την…

Ελλαδα Ζακυνθος , 1 Δεκεμβρίου, 2020 11:00

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Στο πλαίσιο αυτό, χθες (30.11.2020), βραδινές ώρες, συνελήφθη στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ημεδαπός, ο οποίος είχε διοργανώσει ιδιωτική εκδήλωση στην οικία του, με τη συμμετοχή δεκαπέντε ατόμων και επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ στον ίδιο και 300 ευρώ αντίστοιχα σε τέσσερις συμμετέχοντες για παραβίαση του μέτρου περιορισμού μετακίνησης.
Επιπλέον, χθες βεβαιώθηκαν 24 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 12 στη Ζάκυνθο και 2 στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.
Κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 16 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 1 στη Ζάκυνθο, 2 στην Κεφαλονιά και 4 στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.