24 Ιανουαρίου 2022 (12:30)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Στην διάθεση του ΕΣΥ, στη μάχη κατά του ιού, έθεσε εαυτόν ο βουλευτής Ζακύνθου

Την απόφασή του να θέσει, ως ιατρός, τον εαυτό του στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας γνωστοποίησε με επιστολή του,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Νοεμβρίου, 2020 16:46

Την απόφασή του να θέσει, ως ιατρός, τον εαυτό του στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας γνωστοποίησε με επιστολή του, προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κύριο Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου κύριος Διονύσης Ακτύπης.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Με την πρόθεση να συμβάλλω έμπρακτα, ως ιατρός, στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού απέστειλα τη σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Την επιστολή αυτή κοινοποίησα στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια καθώς και στο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη. Είμαι διατεθειμένος να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου όπου και όποτε με χρειαστούν. Σε αυτή τη μάχη θα στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με όλες μας τις δυνάμεις».

Παρακάτω το κείμενο της Επιστολής του Βουλευτή:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Είναι αδιαμφισβήτητο πως πλέον βιώνουμε ίσως την πιο δύσκολη φάση αυτής της πανδημίας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα το Εθνικό Σύστημα Υγείας να υφίσταται σημαντική πίεση.

Δεδομένων των εξαιρετικά δύσκολων και πρωτόγνωρων συνθηκών που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, πιστεύω σθεναρά πως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να συμβάλλει με τις δικές του δυνάμεις και από το δικό του μετερίζι στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συνεπώς, προκειμένου να συμβάλλω ως ιατρός στη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας που καθημερινά δίνουν, υπο αντίξοες συνθήκες, συνάδελφοί μου ιατροί και νοσηλευτές, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. ”

Με εκτίμηση,

Διονύσιος Ακτύπης

Βουλευτής Π.Ε. Ζακύνθου, Νέα Δημοκρατία”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.