19 Μαΐου 2022 (14:11)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Είμαι αντιδήμαρχος και παρκάρω όπου γουστάρω”

Έτσι σκέφτονται προφανώς, τουλάχιστον οι 3, αρεστοί του κ. Αρετάκη, αντιδήμαρχοι, οι οποίοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, απαγορεύσεις,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 26 Νοεμβρίου, 2020 12:53

Έτσι σκέφτονται προφανώς, τουλάχιστον οι 3, αρεστοί του κ. Αρετάκη, αντιδήμαρχοι, οι οποίοι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, απαγορεύσεις, πινακίδες και το χειρότερο από όλα τους ίδιους τους συμπολίτες τους και κυρίως εκείνους που έχουν κινητικές δυσκολίες ή προβλήματα.

Αυτο αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zantereport. Στην πρώτη φαίνεται το αυτοκίνητο αντιδημάρχου που είναι παρκαρισμένο παράνομα και σε θέση ΑμεΑ και κλείνει και τη ράμπα.

Στο ίδιο σημείο, και σε θέση ΑμεΑ και εμποδίζοντας την πρόσβαση στη ράμπα, συνελήφθη να έχει παρκάρει, πάλι, έταιρος αντιδήμαρχος. Μάλιστα του συγκεκριμένου αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και, πιθανόν, να του γίνει μάθημα…

Ο τρίτος αποφάσισε ότι μπορεί να παρκάρει πάνω σε διάβαση πεζών.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά αποδεικνύουν αυτό που λένε όλο και περισσότεροι Ζακυνθινοί, ότι δηλαδή περισσεύουν οι αλαζονικές συμπεριφορές,  από τους αρεστούς στον κ. Αρετάκη αντιδημάρχους,  οι οποίοι είτε νομίζουν ότι είναι πάνω από τους υπόλοιπους πολίτες, είτε ότι είναι πάνω από τους νόμους, είτε ότι είναι στο απυρόβλητο.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.