18 Ιανουαρίου 2022 (03:23)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


20 τάμπλετ από τον βουλευτή Ζακύνθου σε μαθητές του νησιού.

Αντιλαμβανόμενος την αδήριτη ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές να συμμετέχουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης ο…

Ελλαδα Ζακυνθος , 26 Νοεμβρίου, 2020 15:26

Αντιλαμβανόμενος την αδήριτη ανάγκη να δοθεί η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές να συμμετέχουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης προέβη σε μια συμβολική κίνηση αγοράζοντας 20 tablets τα οποία και παρέδωσε σήμερα το πρωί στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου κύριο Διονύσιο Πόθο.
Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Κατά την πρώτη φάση της πανδημίας χωρίς δεύτερη σκέψη διέθεσα τη βουλευτική μου αποζημίωση προκειμένου να ενισχύσω την προσπάθεια της χώρας μας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στην κοινωνία και την οικονομία μας. Σήμερα, για μία ακόμη φορά, διαθέτω τον μισθό μου ως Βουλευτής για την εξασφάλιση των 20 tablets για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων εκ των πραγμάτων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα παρέχουν στα παιδιά τους. Παράλληλα, μετά από επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο Παιδείας υπήρξε η ρητή διαβεβαίωση πως περίπου μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα φθάσουν στο νησί μας 234 tablets, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Πράγματι η υγειονομική κρίση, την οποία διέρχεται η χώρα μας, έχει επιφέρει ριζικές αλλαγές και στον χώρο της εκπαίδευσης. Πιστεύω ακράδαντα πως θα πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό μέτρο έτσι ώστε κανένα παιδί να μην μείνει έξω από τη διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.