24 Ιανουαρίου 2022 (13:09)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Κλιμακωτά το άνοιγμα των καταστημάτων. Σε επόμενη φάση η εστίαση.

Κλιμακωτά, από τα μικρότερα προς τα μεγαλύτερα, θα γίνει το άνοιγμα των καταστημάτων και όταν ο πρωθυπουργός ανακοινώσει την σταδιακή…

Ελλαδα Ζακυνθος , 25 Νοεμβρίου, 2020 11:28

Κλιμακωτά, από τα μικρότερα προς τα μεγαλύτερα, θα γίνει το άνοιγμα των καταστημάτων και όταν ο πρωθυπουργός ανακοινώσει την σταδιακή άρση του lockdown, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας, ωστόσο πως θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες, όπως η χρήση μάσκας παντού.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε πως την προηγούμενη φορά “χαλαρώσαμε γρήγορα, γιατί υπήρχε η αίσθηση ότι με τις υψηλές θερμοκρασίες ο ιός θα εξασθενούσε. Αντίθετα, τώρα, ο ιός είναι πολύ πιο ισχυρός. Για οποιονδήποτε λόγο βγαίνουμε έξω, θα φοράμε τη μάσκα και θα έχουμε το αντισηπτικό στην τσέπη” συμπλήρωσε.

Για την εστίαση είπε πως θα συζητηθεί σε επόμενη φάση και ότι το μείζον στην παρούσα, είναι ο έλεγχος της πανδημίας. “Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα μας πει πότε θα ανοίξει η εστίαση», είπε χαρακτηριατικά επισημαίνοντας πως οι γιατροί ισχυρίζονται ότι στην ιχνηλάτηση που έχουν κάνει, διαπίστωσαν ότι έπαιξε κομβικό ρόλο στην διάδοση του κορωνοϊού.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.