02 Αυγούστου 2021 (22:14)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Με μάσκα αλλά… “σουλατσάρουν” οι Ζακυνθινοί. 13 πρόστιμα χθες, τα 11 για μετακίνηση.

Αυτό φαίνεται από τα 11 πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβάσεις του περιορισμού μετακίνησης και 2 για μη χρήση μάσκας…

Ελλαδα Ζακυνθος , 22 Νοεμβρίου, 2020 12:16

Αυτό φαίνεται από τα 11 πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβάσεις του περιορισμού μετακίνησης και 2 για μη χρήση μάσκας που επιβλήθηκαν χθες στην Ζάκυνθο, κατά τους εντατικούς ελέγχους που γίνονται στο νησί, όπως και σε όλο το Ιόνιο, από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε γενικές γραμμές την… πρωτιά στις παραβιάσεις των μέτρων, σε σχέση με τους υπόλοιπους επτανήσιους, έχουν οι Κερκυραίοι, τόσο στην μη χρήση μάσκας όσο και στις μετακινήσεις. Οι Ζακυνθινοί από την άλλη, τηρούν σχεδόν στο σύνολό τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, το μέτρο της μάσκας, αλλά όπως φαίνεται τους αρέσουν και τα… σουλάτσα, καθώς οιπαραβάτες του μέτρου της μετακίνησης στο νησί, αντί να μειώνονται, αυξάνονται.

Έτσι, χθες Σάββατο (21.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 10 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 2 στη Ζάκυνθο και 1 στην Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις στη Ζάκυνθο, 8 στην Κέρκυρα, 3 στην Κεφαλονιά και 2 στην Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.