17 Μαΐου 2022 (07:37)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


11 “300άρια” στην Ζάκυνθο για μετακίνηση. Κανένα για μάσκα.

Στον απόλυτο βαθμό φαίνεται πως τηρούν το μέτρο χρήσης μάσκας οι Ζακυνθινοί, γεγονός που διαπιστώνει κανείς όταν βρεθεί εκτός σπιτιού…

Ελλαδα Ζακυνθος , 21 Νοεμβρίου, 2020 11:34

Στον απόλυτο βαθμό φαίνεται πως τηρούν το μέτρο χρήσης μάσκας οι Ζακυνθινοί, γεγονός που διαπιστώνει κανείς όταν βρεθεί εκτός σπιτιού για οποιονδήποτε λόγο και που επιβεβαιώνεται και από τους ελέγχους, καθώς χθες δεν κόπηκε ούτε ένα πρόστιμο για μάσκα.

Αντιθέτως, ζήτημα υπάρχει με τα δικαιολογητικά και τα μηνύματα για μετακίνηση, αφού μόνο χθες καταγράφηκαν 11 παραβάσεις.

Οι εντατικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, συνεχίζονται καθημερινά.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Παρασκευή (20.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 11 παραβάσεις στην Κέρκυρα και 3 στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις στη Ζάκυνθο, 8 στην Κέρκυρα, 6 στην Κεφαλονιά και 2 στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ διαπιστώθηκαν και 9 παραβάσεις σε επιβαίνοντες σε οχήματα στην Κέρκυρα με επιβολή διοικητικού προστίμου 150 ευρώ για κάθε περίπτωση.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.