03 Δεκεμβρίου 2021 (19:21)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στην μονάδα ενισχυμένης φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μεταφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, καθώς ανέβασε πυρετό. Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος…

Ελλαδα Ζακυνθος , 19 Νοεμβρίου, 2020 14:18

Στην μονάδα ενισχυμένης φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μεταφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, καθώς ανέβασε πυρετό.

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, διεκομίσθηκε στον Ευαγγελισμό το πρωί, με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.