26 Μαΐου 2022 (14:43)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


4 “300άρια” στην Ζάκυνθο, μόνο για μετακίνηση. “Πρωταθλήτρια” στα πρόστιμα η Κέρκυρα.

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα νησιά του Ιονίου από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για…

Ελλαδα Ζακυνθος , 17 Νοεμβρίου, 2020 13:53

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα νησιά του Ιονίου από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τα… πρωτεία στις παραβάσεις συνεχίζει να έχει η Κέρκυρα, με δεύτερη την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο και τη Λευκάδα να ακολουθούν με τον μικρότερο αριθμό παραβάσεων και αναλογικά με τον πληθυσμό τους.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Δευτέρα (16.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν 10 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 4 στη Λευκάδα και 2 στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις στην Κέρκυρα, 4 στη Ζάκυνθο, 3 στην Κεφαλονιά και 1 στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.