19 Μαΐου 2022 (11:04)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Μόλις τρία πρόστιμα, 1 για μάσκα και 2 για μετακίνηση στην Ζάκυνθο

Οι Ζακυνθινοί είναι οι πλέον συμμορφωμένοι με τα μέτρα, όπως δείχνουν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και των ελεγκτικών μηχανισμών, καθώς…

Ελλαδα Ζακυνθος , 14 Νοεμβρίου, 2020 12:46

Οι Ζακυνθινοί είναι οι πλέον συμμορφωμένοι με τα μέτρα, όπως δείχνουν οι έλεγχοι της Αστυνομίας και των ελεγκτικών μηχανισμών, καθώς καθημερινά οι παραβάσεις των μέτρων για χρήση μάσκας και μετακίνησης είναι οι λιγότερες με διαφορά, από τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και αναλογικά με τον πληθυσμό και σε απόλυτους αριθμούς.

Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Παρασκευή (13.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (22) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (2) στην Κεφαλονιά, (1) στη Ζάκυνθο και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (28) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στην Κεφαλονιά, (2) στη Ζάκυνθο και (1) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.