02 Αυγούστου 2021 (22:18)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δ. Ακτύπης: Στελεχώνεται περαιτέρω το νοσοκομείο Ζακύνθου

Στο πλαίσιο των συνολικών ενεργειών για την περαιτέρω στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ένας…

Ελλαδα Ζακυνθος , 12 Νοεμβρίου, 2020 11:30

Στο πλαίσιο των συνολικών ενεργειών για την περαιτέρω στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ένας ακόμη μόνιμος πνευμονολόγος – εντατικολόγος τοποθετήθηκε τις ημέρες αυτές στο δυναμικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας. Μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η τοποθέτηση του Διευθυντή της Μ.Ε.Θ., με την οποία και θα ολοκληρωθεί πλήρως η στελέχωση της Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου μας.

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου. Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προχωράμε με σταθερά βήματα και διασφαλίζουμε με τον πλέον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο την ουσιαστική αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου σε όλα τα επίπεδα. Ήδη δρομολογούνται και οι τοποθετήσεις ακόμα περισσότερων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη όλων των αναγκών του Νοσοκομείου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τη Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που συνεπικουρούν στο έργο της βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου που αδιάλειπτα και ακούραστα συνεχίζει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας».

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.