19 Μαΐου 2022 (15:21)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


4 “300άρια” για μετακινήσεις χθες στην Ζάκυνθο. Κανένα πρόστιμο για μάσκα.

Φόρεσαν τις μάσκες τους, καθώς φαίνεται, χθες οι Ζακυνθινοί, αφού δεν υπήρξε κανένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας στους ελέγχους…

Ελλαδα Ζακυνθος , 12 Νοεμβρίου, 2020 12:10

Φόρεσαν τις μάσκες τους, καθώς φαίνεται, χθες οι Ζακυνθινοί, αφού δεν υπήρξε κανένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας στους ελέγχους που έγιναν στο νησί. Αντιθέτως κάποιοι ή δεν καταφέρνουν να… “πετύχουν” το σωστό sms για τις μετακινήσεις, είτε το αγνοούν είτε… ξέμειναν από μπαταρία και δεν έστειλαν καν, είτε έχασαν τον δρόμο…. Και αυτοί όμως είναι πολύ λίγοι, μόνο 4, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν πρόστιμα 300 ευρώ.

Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Τετάρτη (11.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκαν (21) παραβάσεις στην Κέρκυρα και (4) στη Λευκάδα, για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (16) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (6) στην Κεφαλονιά, (4) στη Ζάκυνθο και (3) στη Λευκάδα για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.