17 Μαΐου 2022 (23:46)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Πειθαρχικό έλεγχο του Δημάρχου για την πανδημία ζητούν οι “12”. Καταγγέλουν παράβαση καθήκοντος

Νέο πειθαρχικό έλεγχο του Δημάρχου, αυτή τη φορά για την μη υλοποίηση των μέτρων για την προστασία από την πανδημία…

Ελλαδα Ζακυνθος , 6 Νοεμβρίου, 2020 14:17

Νέο πειθαρχικό έλεγχο του Δημάρχου, αυτή τη φορά για την μη υλοποίηση των μέτρων για την προστασία από την πανδημία καθώς και για την οικονομική στήριξη όσων επλήγησαν και πλήττονται, ζητούν να διενεργήσει ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, οι 12 δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι Γιώργος Αρμένης, Γιάννης Αγαλιανός, Σωτήρης Καρακάς, Θοδωρής Καμπίτσης, Ανδρέας Ξένος, Δημήτρης Τσαγκαρόπουλος, Γιώργος Τσουρουνάκης, Γιάννης Φεραδούρος, Παναγιώτης Αβράμης, Διονύσης Μαρούδας, Παναγιώτης Μυλωνάς και Διονύσης Τρούσας κατηγορούν ευθέως τον Δήμαρχο ότι δεν υλοποίησε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. “Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να προβεί σε ελαφρύνσεις προς τους δημότες οι οποίοι πλήττονται βάναυσα από τις οικονομικού χαρακτήρα συνέπειες της κατά τα ως άνω πανδημίας και οι οποίοι εξακολουθούν να πλήττονται μέχρι και σήμερα λόγω της ύφεσης της οικονομίας στην οποία έχουμε εισέλθει», επισημαίνουν στην καταγγελία τους.

Κατηγορούν μάλιστα ανοιχτά την δημοτική αρχή ότι “από τον Απρίλιο ο Δήμος Ζακύνθου (θλιβερή πρωτοπορία) δεν υλοποιεί τις αποφάσεις του ΔΣ που αφορούν μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.”

Η καταγγελία των “12”

 

kataggelia
Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.