19 Μαΐου 2022 (15:22)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Νοσοκομείο. Επιδιορθώθηκε το στέγαστρο. Αποκαθίσταται ο φωτισμός

  “Δύο σημαντικές παρεμβάσεις, που παρέμεναν να  λιμνάζουν δυσχεραίνοντας αναίτια την καθημερινότητα των ασθενών, των επισκεπτών και εργαζομένων του Γενικού…

Διαφορα , 3 Νοεμβρίου, 2020 14:42

 

“Δύο σημαντικές παρεμβάσεις, που παρέμεναν να  λιμνάζουν δυσχεραίνοντας αναίτια την καθημερινότητα των ασθενών, των επισκεπτών και εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου υλοποιούνται άμεσα μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη, και την ταχύτατη και στοχευμένη ανταπόκριση και δραστηριοποίηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του βουλευτή Ζακύνθου, Διονύση Ακτύπη, επισημαίνοντας ότι:

“Ήδη ολοκληρώθηκε η επιδιόρθωση του μπροστινού στεγάστρου του Νοσοκομείου μας, και εντός των επομένων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί και η  αποκατάσταση του συνολικού φωτισμού των εξωτερικών χώρων του κτιρίου και του πάρκινγκ. Τόσο το στέγαστρο όσο και ο εξωτερικός φωτισμός του Νοσοκομείου μας,  παρέμεναν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, αφού η απερχόμενη Διοίκηση του Γ.Ν.Ζ. δεν μερίμνησε για την αποκατάσταση των σημαντικών φθορών, που είχαν υποστεί. Πλέον, φωτίζονται πλήρως όλοι οι εξωτερικοί χώροι του Νοσοκομείου μας, ενώ  το μπροστινό στέγαστρο του κτιρίου θα ανακτήσει την αρχική του χρήση, που δεν είναι άλλη από το να προστατεύει τους ασθενείς, τους επισκέπτες και τους εργαζομένους του ΓΝΖ από το νερό της βροχής.

 

Μέσω των απλών και σημαντικών αυτών παρεμβάσεων καθίσταται πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική η πρόσβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

 

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, «Από τη λειτουργία της ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας και την επίτευξη του «άγονου» για την προσέλκυση επιπλέον ιατρών μέχρι την αποκατάσταση του εξωτερικού φωτισμού και την επιδιόρθωση του στεγάστρου συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορούν οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν σύγχρονες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας».”

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.