26 Ιανουαρίου 2022 (23:07)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Αποκλειστικό: Στο αυτόφωρο Ζακυνθινός που έδειρε ανήλικο επειδή έκανε σκέιτμπορντ σε ιδιοκτησία του

Στο αυτόφωρο βρίσκεται Ζακυνθινός, ιδιοκτήτης ακινήτου στο κέντρο της πόλης, οποίος χειροδίκησε εναντίον εντεκάχρονου, επειδή έπαιζε μαζί με τους φίλους…

Ελλαδα Ζακυνθος , 27 Οκτωβρίου, 2020 15:43

Στο αυτόφωρο βρίσκεται Ζακυνθινός, ιδιοκτήτης ακινήτου στο κέντρο της πόλης, οποίος χειροδίκησε εναντίον εντεκάχρονου, επειδή έπαιζε μαζί με τους φίλους του και έκανε σκέιτμπορντ στον χώρο της ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, ο άνδρας που διανύει την 5η δεκαετία της ζωής του, εξοργίστηκε μόλις είδε το μεσημέρι, παιδιά, ηλικίας 10 – 11 όλα τους, να παίζουν με τα πατίνια και τα ποδήλατά τους στον χώρο της ιδιοκτησίας του, τα πλησίασε μαινόμενος, έπιασε ένα από αυτά, του απέσπασε με βία το πατίνι και το χτύπησε στο πρόσωπο και στα χέρια.

Οι φίλοι του παιδιού, δήλωσαν στο zantereport πως ο δράστης χτυπούσε τον 11χρονο με ιδιαίτερη βιαιότητα, χαστουκίζοντάς το, τραβώντας το από τον λαιμό και χτυπώντας το σε χέρια και σώμα. Περαστικοί που είδαν το συμβάν έσπευσαν σε βοήθεια του παιδιού και κάλεσαν και ασθενοφόρο για να το παραλάβει.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο μικρός μαθητής έφερε εκδορές στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι ο 11χρονος και οι φίλοι του παίζουν αρκετά συχνά στην ιδιοκτησία του με τα πατίνια τους και έχουν προκαλέσει φθορές και πως αγνοούσαν τις συνεχείς συστάσεις του να φύγουν από το σημείο.

Ο πατέρας του 11χρονου υπέβαλε μήνυση στον ιδιοκτήτη του κτηρίου, ο οποίος, μετά και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου με την διαδικασία του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης σε ανήλικο.

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.