24 Ιανουαρίου 2022 (12:59)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ο Κ. Καποδίστριας στο zantereport για τα “δημαρχιακά κοστούμια και ταγέρ”

Με επιστολή του προς το zantereport και συγκεκριμένα προς τον γράφοντα, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κ. Καποδίστριας, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ…

Ελλαδα Ζακυνθος , 21 Οκτωβρίου, 2020 10:42

Με επιστολή του προς το zantereport και συγκεκριμένα προς τον γράφοντα, ο αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κ. Καποδίστριας, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ για τις δημαρχιακές βλέψεις στελεχών της αντιπεριφέρειας, επισημαίνει ότι δεν είναι ένας από αυτούς και ζητά, με το γνωστό του χιούμορ, να βγει από “την βιτρίνα των Δημαρχιακών κοστουμιών και ταγιέρ”

Η επιστολή του Κ. Καποδίστρια:

“Φίλε Ανδρέα
Διαβάζοντας τον τίτλο το άρθρου σου, όπως καταλαβαίνεις ..τσίμπησα με το πιασάρικο τίτλο και το κοίταξα με μεγάλη περιέργεια έχοντας βέβαια κατά νου ότι ο Ανδρέας πάει να βγάλει λαγό στο ξέφωτο….
Επειδή λοιπόν , όπως αναφέρεις στο κείμενό σου, οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι τυχαία… αλλά και επειδή τα ασαφή πικάντικα σενάρια δημιουργούν και στρεβλές εντυπώσεις , θα πρέπει να σου ζητήσω να με βγάλεις από την βιτρίνα των Δημαρχιακών κουστουμιών και ταγιέρ.
Έχω εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου με την οποία με συνδέει χρόνια προσωπική φιλία και όχι κομματική.
Η Περιφερειάρχης μου ανέθεσε την Αντιπεριφέρεια των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και στόχος μας είναι να υλοποιηθούν τα έργα για όλα τα νησιά μας και να δημιουργήσουμε σωστή βάση και νέες προοπτικές. Έχω αποδείξει, χρόνια τώρα, ότι θέλω να κρίνομαι από το αποτέλεσμα και όχι από τις χειραψίες και τις υποσχέσεις. Άρα δεν έχω τον χρόνο, ούτε την διάθεση να ασχολούμαι με καπελώματα και κόντρες, πόσο μάλλον με άκαιρες νέες αυτοδιοίκητές θέσεις.
Θέση έχω ,την σέβομαι και θα την σεβαστώ μέχρι το τέλος της, όπως είχα και πριν εκλεγώ ως Διευθυντής Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και η οποία από ότι γνωρίζεις είναι σημαντική και με περιμένει….
Στην Δημοκρατία οι εξουσίες είναι διακριτές και θεωρώ αυτονόητο να είμαι κοντά στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Συνεπώς όπως σωστά επισημαίνεις , σκοπός είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα του τόπου και γενικότερα να λειτουργούμε προς όφελος των κατοίκων της Περιφέρειας μας.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Καποδίστριας”

Και ένα σχόλιο από τον γράφοντα:

Φίλε Κώστα

Στο ξέφωτο οι λαγοί, γιατί δεν είναι ένας, έχουν βγει από μόνοι τους εδώ και καιρό και χορεύουν μπροστά στις… κάνες των Ζακυνθινών, σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον. Εγώ απλώς κατέγραψα τον χορό τους… Τώρα, ξαναμπαίνουν στα λαγούμια τους…

Σου διέφυγε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια… αναφέρομαι ξεκάθαρα σε “γαλάζιους” διεκδικητές. Εσύ, από ότι ξέρω και θυμάμαι, “γαλάζιος” δεν υπήρξες ποτέ.

Άλλοι έδωσαν μέτρα σε ραφτάδες…

Με εκτίμηση

Ανδρέας Παπαδημητρίου

 

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.