24 Ιανουαρίου 2022 (12:15)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“Θετική εξέλιξη” στην Ζάκυνθο διαπιστώνουν Κράτσα και Χαρδαλιάς

Επισκόπηση του επιπέδου διασποράς του κορωνοϊού στα νησιά του Ιονίου, έκαναν σε συνάντηση που είχαν η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα –…

Ελλαδα Ζακυνθος , 20 Οκτωβρίου, 2020 08:26

Επισκόπηση του επιπέδου διασποράς του κορωνοϊού στα νησιά του Ιονίου, έκαναν σε συνάντηση που είχαν η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαπιστώθηκε θετική εξέλιξη και στην Ζάκυνθο, καθώς και η επιστροφή των Βρετανών, μετά την αυξητική τάση που είχε παρατηρηθεί και τις αρνητικές επιπτώσεις που υπήρξαν στην τοπική τουριστική αγορά.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε την Περιφερειάρχη ότι στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι σε Βρετανούς τουρίστες. Επιπλέον συζήτησαν για την προετοιμασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε σχέδια Πολιτικής Προστασίας για όλους τους τομείς με στόχο μια ασφαλή Περιφέρεια, απέναντι σε όλους τους κινδύνους.

Η Περιφερειάρχης με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων συζήτησαν, επίσης, για το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας που θα δημιουργηθεί στην Λευκάδα, την οριοθέτηση του οικοπέδου που θα παραχωρήσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με στόχο ένα σύγχρονο Επιχειρησιακό Κέντρο, δικτυωμένο με αυτά των Ιωαννίνων και της Πάτρας προς όφελος των νησιών

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.