24 Ιανουαρίου 2022 (12:50)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Δοξολογία για τον προστάτη της Αστυνομίας Αγ. Αρτέμιο, στον Άγ. Νικόλαο του Μώλου

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε σήμερα, στην Ζάκυνθο, στην Κέρκυρα…

Ελλαδα Ζακυνθος , 20 Οκτωβρίου, 2020 14:04

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάστηκε σήμερα, στην Ζάκυνθο, στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα.

Στην Ζάκυνθο ο εορτασμός περιελάμβανε την τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (Μώλου), παρουσία του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού, κ. Θ. Τσάτσαρη, των διοικητών των υπηρεσιών και του αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κ. Γ. Στασινόπουλου.

Στην Κέρκυρα η δοξολογία έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο και στην Λευκάδα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, ενώ ανεγνώσθη και η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντίστοιχη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί και στην Κεφαλονιά, την Τετάρτη 21-10-2020 και ώρα 10:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αργοστολίου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, από την 19 έως και αύριο 21 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία των αστυνομικών για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος.

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.