19 Μαΐου 2022 (13:43)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Ανάρτηση της Κ. Μοθωναίου για τα δημαρχιακά κοστούμια και ταγέρ

Την ανάγκη να απαντήσει στο ρεπορτάζ του zantereport, σχετικά με εκείνους που “ράβουν” κοστούμια και ταγέρ για την Δημαρχία και…

Ελλαδα Ζακυνθος , 20 Οκτωβρίου, 2020 10:15

Την ανάγκη να απαντήσει στο ρεπορτάζ του zantereport, σχετικά με εκείνους που “ράβουν” κοστούμια και ταγέρ για την Δημαρχία και μάλιστα αναφερόμενη προσωπικά στον υπογράφοντα (δείτε το ρεπορτάζ εδώ ), ένιωσε η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού, κ. Κατερίνα Μοθωναίου, με ανάρτησή της στο facebook, στην οποία επισημαίνει ότι το ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ως “υπονοούμενα”, δεν την αγγίζει και δεν την αφορά.
Δείτε την ανάρτηση της κ. Μοθωναίου:
“Έργα και όχι σενάρια για την Ζάκυνθο
Τα υπονοούμενα του κυρίου Ανδρέα Παπαδημητρίου δεν με αγγίζουν και δεν με αφορούν.
Η μόνη μου έγνοια είναι να ανταποκριθώ σε αυτά που υποσχεθήκαμε ως Παράταξη και για τα οποία μας εμπιστεύτηκε και μας εμπιστεύεται ο ζακυνθινός λαός.
Συνεχίζω να πορεύομαι με καθαρές κουβέντες προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς υστεροβουλία και χωρίς τακτικισμούς.
Τιμώ την εμπιστοσύνη της συμπατριώτισσα μας Περιφερειάρχη Ρόδης Κρατσα Τσαγκαροπούλου και προσπαθώ να επιτελέσω τα κρίσιμα καθήκοντα που μου ανέθεσε συμμεριζόμενη απόλυτα το όραμα και τον αγώνα της για τα νησιά μας που έχουν μείνει πίσω τα περασμένα χρόνια.
Και επίσης, γνωρίζω πολύ καλά ότι οι Ζακυνθινοί και οι Ζακυνθινές έχουν ανάγκη από έργα και όχι από σενάρια.
Κατερίνα Μοθωναίου
Αντιπεριφερειαρχης
Οικονομικών & Πολιτισμου
Ιονίων Νήσων”

 

Αφού λοιπόν η κ. Μοθωναίου ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει το δημοσίευμα – και προφανώς πολύ καλά έκανε – και επειδή στην ανάρτησή της πέρα από την αφοσίωσή της στην υλοποίηση των έργων ευθύνης της, τα οποία και δεν αμφισβητούνται, δεν καθίσταται σαφές σε τι, μπορεί να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα, εάν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια για την Δημαρχία της Ζακύνθου;

 

 

Ανδρέας Παπαδημητρίου

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.