19 Μαΐου 2022 (15:37)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


“ΑΝΑΔΡΑΣΗ”: Επίθεση σε Δήμαρχο και “πρόθυμους”. Τι ζητά από Ακτύπη και Κράτσα.

Τον βουλευτή και την περιφερειάρχη καλεί η “ΑΝΑΔΡΑΣΗ” να απαντήσουν δημόσια, από την πλευρά τους και την πλευρά της κυβέρνησης,…

Ελλαδα Ζακυνθος , 19 Οκτωβρίου, 2020 21:39

Τον βουλευτή και την περιφερειάρχη καλεί η “ΑΝΑΔΡΑΣΗ” να απαντήσουν δημόσια, από την πλευρά τους και την πλευρά της κυβέρνησης, εάν ισχύουν οι ισχυρισμοί του Δημάρχου, σχετικά με την διαχείριση των υγρών αποβλήτων, το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την κατάθεση μελετών αποχέτευσης και ύδρευσης.

Στην ανακοίνωσή της η “ΑΝΑΔΡΑΣΗ” επιτείθεται εκ νέου εναντίον του κ. Αρετάκη και των “προθύμων” του, όπως χαρακτηρίζει κάποιους συνεργάτες και φίλα προσκείμενους, κατηγορώντας τους για ψεύδη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

“Kατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπήρξαν δηλώσεις – αναφορές του κ. Αρετάκη, σχετικές με προφορική ενημέρωση που του έγινε, από υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και σύμφωνα με την οποία «το νησί μας έχει καλύψει τις ανάγκες του για νέα δίκτυα Ύδρευσης και Αποχέτευσης, με τις χρηματοδοτήσεις των προηγουμένων ετών» και κατά συνέπεια δεν μπορεί να συμμετάσχει σε νέα χρηματοδότηση. Τις δηλώσεις αυτές ακολούθησε πρωτοσέλιδο τοπικού μέσου ενημέρωσης περί ύπαρξης «ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ».
Επειδή όλα αυτά προκάλεσαν προβληματισμό και έντονη ανησυχία, σε κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού μας, που γνωρίζουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του τόπου για υποδομές Ύδρευσης και Αποχέτευσης, ΚΑΛΟΥΜΕ τον κ. Αρετάκη, να δημοσιοποιήσει άμεσα τα στοιχεία που του δόθηκαν, εάν του δόθηκαν!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο κ. Αρετάκης και οι ακόλουθοι του, αυτόκλητοι σωτήρες, βλέποντας να αποκαλύπτονται με γρήγορους ρυθμούς, τα «ψεύτικα τα λόγια» για τα δήθεν μεγάλα έργα που υποσχέθηκαν, προσπαθούν με ανυπόστατες αναφορές, να κρύψουν τη δυσκολία και τελικά την αδυναμία τους, στο να προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν κρίσιμες και χρήσιμες παρεμβάσεις, που τόσο έχει ανάγκη το νησί της Ζακύνθου. Ειδικά στους τομείς Ύδρευσης και Αποχέτευσης είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος, από την ανικανότητα και την ανεπάρκειά τους, να χαθούν οι αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, που μπορούν να εκταμιευθούν, με κατάλληλο σχεδιασμό και μελέτες.
Για το λόγο αυτό καλούμε και παρακαλούμε τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Ακτύπη και την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, να απαντήσουν δημόσια στα εξής :
1.-Συντάσσονται ναι ή όχι και για το Νησί μας, από το Υπουργείο Υποδομών, μελέτες για συνολική και ολοκληρωμένη διαχείριση υγρών Αποβλήτων;
2.- Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εξαιρεί το νησί μας;
3.-Έχουν κατατεθεί μελέτες για έργα στους τομείς Ύδρευσης και Αποχέτευσης, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από προγράμματα ΕΣΠΑ ή από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων;
Πρέπει να γνωρίζουν ο κ. Αρετάκης και οι Πρόθυμοι, ότι οι μάσκες είναι χρήσιμες ΜΟΝΟ για την αντιμετώπιση της Πανδημίας. Για οποιοδήποτε άλλο λόγο οι μάσκες πέφτουν και τα αληθινά πρόσωπα αποκαλύπτονται.”

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.