17 Μαΐου 2022 (23:21)
Ανεξάρτητη Ενημέρωση


Η ανευθυνότητα του Δήμου καταστρέφει το νέο παρκέ του κλειστού. Τρύπια επί έναν μήνα η στέγη (φωτό)

Το κλειστό γήπεδο της Παναγούλας είναι ένα από τα κτίρια που υπέστησαν ζημιές από τον “Ιανό”, ο οποίος χτύπησε την…

Ελλαδα Ζακυνθος , 15 Οκτωβρίου, 2020 15:04

Το κλειστό γήπεδο της Παναγούλας είναι ένα από τα κτίρια που υπέστησαν ζημιές από τον “Ιανό”, ο οποίος χτύπησε την Ζάκυνθο σχεδόν ένα μήνα πριν. Από τότε και παρά τις διαβεβαιώσεις και τις δεσμεύσεις του Δήμου για άμεση αποκατάσταση των ζημιών του γηπέδου, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, εκτός από την “τοποθέτηση” μερικών τετραγωνικών… νάιλον στην οροφή, τα οποία δεν προσφέρουν καμία απολύτως προστασία, καθώς με την παραμικρή βροχή περνούν νερά, που καταλήγουν στο μόλις τον Ιούλιο, τοποθετημένο καινούργιο παρκέ του γηπέδου, με κίνδυνο να το καταστρέψουν.

Το zantereport δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από τα… “έργα” του Δήμου στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου.

Μαθητές του σχολείου της Παναγούλας που αθλούνται στο κλειστό αλλά και αθλητές των ομάδων της ΑΓΕΖ και του ΖΑΟ που κάνουν προπονήσεις  και αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο, καταγγέλλουν ότι με την παραμικρή βροχή η στέγη και τα σπασμένα, επίσης εδώ και ένα μήνα, παράθυρα βάζουν νερά που πέφτουν πάνω στο κατακαίνουργιο παρκέ, το οποίο σημειωτέον κόστισε  115.000 ευρώ. Για να το προστατεύσουν, όσο μπορούν, οι φροντιστές του γηπέδου ή όποιοι αθλούνται εκείνη την ώρα στο κλειστό, τρέχουν με σφουγγαρίστρες και κουβάδες να μαζέψουν τα νερά.

Οι φωτογραφίες του zantereport καταδεικνύουν την παντελή αδιαφορία του Δήμου, ο οποίος εδώ και έναν ολόκληρο μήνα δεν έχει αλλάξει ούτε τα σπασμένα τζάμια του κλειστού της Παναγούλας,  πόσω δε μάλλον να αποκαταστήσει την οροφή, αδιαφορώντας προκλητικά για τις καταστροφές που προκαλούνται όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο.

 

 

 

Ανδρέας Παπαδημητρίου

 

Όροι χρήσης/αναπαραγωγής

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του δημοσιεύματος χωρίς αναφορά στην πηγή.